Nederlands, help ons!

Hallo en een warme groet!

Ik smeek u namens vele patiënten om uw steun te tonen.

Deze patiënten moeten cannabis of drugs op basis van cannabis aan hun ernstige lijden te verlichten. Het is gelegen pain patiënten, patiënten met kanker, multiple sclerose, tourette syndroom, post-traumatische stress-stoornis, reuma, ziekte van Crohn, epilepsie en andere aandoeningen van wie het leven door het nemen wordt verbeterd door cannabis drugs.

Klik hier om mijn petitie aan de Duitse Bondsdag ter ondersteuning van:
http://www.cannabis-medizin-petition.de/petition
Deze petitie wordt al ondersteund door veel artsen en patiënten. Maar we zijn te weinig om ons te voorzien van voldoende gehoor aan kan. Maar we kunnen het niet doen, de nodige 50.000 aan de supporters bij elkaar te krijgen. Daarom hebben we uw actieve

Stuur deze e-mail vandaag de dag om je vrienden, zodat ze ook deze informatie te krijgen. Vraag hen om deze e-mail ook doorsturen naar vrienden.

Voor meer informatie over de petitie is hier te vinden: http://www.cannabis-medizin-petition.de/petition
Geef ons een paar minuten van uw tijd en helpen veel Mensen die zal u dankbaar zijn!

Franjo Grotenhermen

Instructies in het Engels

Dank je wel , Michael!

mobo

"Coffeeshops sind mehr als nur eine schnöde Verkaufsstelle für Cannabis. Sie repräsentieren einen wichtigen Teil der weltweiten Cannabis-Kultur und sind ein Ort der Begegnung und des kulturellen Austausches, unabhängig von der Herkunft, Hautfarbe und Religion der Besucher. Daher sehe ich sie als schützenswertes Kulturgut an."
mobo aka Stefan Müller wurde 2012 mit der Schaffug von "Kein Wietpas!" erstmalig in der Szene aktiv.
Seit 2014 Headshopbetreiber mit dabbing.de